Zeepbakje van Bamboe

6,24

Bamboe is een grassoort dat in vergelijking met bomen super snel groeit. Na het kappen van de bamboe groeit de plant terug in 90 dagen tot een boom van 30 meter hoog. Bovendien maakt de plant zelf een anti-bacteriële stof aan, waardoor er geen bestrijdingsmiddelen nodig zijn. Bij de oogst van bamboe blijven de wortels zitten. Dit zorgt ervoor dat het land tegen erosie beschermd wordt. Voor de rest kan vrijwel alles van de plant worden gebruikt, dus het levert weinig afval op. En alles wat van bamboe gemaakt wordt is natuurlijk weer biologisch afbreekbaar.

Dit zeepbakje van bamboe is dus een perfect alternatief voor het kappen van bomen uit oerbossen en regenwouden.

Title Range Discount
Koop er 2 en krijg 5% extra korting 2 + 5%

Zeepbakje van Bamboe

Zeepbakje van bamboe. Bamboe is een grassoort dat in vergelijking met bomen super snel groeit. Na het kappen van de bamboe groeit de plant terug in 90 dagen tot een boom van 30 meter hoog. Bovendien maakt de plant zelf een anti-bacteriële stof aan, waardoor er geen bestrijdingsmiddelen nodig zijn. Bij de oogst van bamboe blijven de wortels zitten. Dit zorgt ervoor dat het land tegen erosie beschermd wordt. Voor de rest kan vrijwel alles van de plant worden gebruikt, dus het levert weinig afval op. En alles wat van bamboe gemaakt wordt is natuurlijk weer biologisch afbreekbaar.

Dit zeepbakje van bamboe is dus een perfect alternatief voor het kappen van bomen uit oerbossen en regenwouden.

 

Ook op dit Zeepbakje krijg je 5% extra korting, van KleurenenGeuren als je er 2 of meer tegelijk koopt.
Een extra 5% korting krijg je met de kortingscode die je ontvangt als je fan wordt van kleurenenGeuren.com en je inschrijft voor onze nieuwsbrief.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zeepbakje van Bamboe” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *