Coconut candle Darjeeling Delight

14,95

Onze sfeervolle We Love  kokosnoot kaarsen zijn zowel leuk voor binnen tijdens de wintermaanden, als buiten in de zomer.

De kokosnoot Coconut candle Darjeeling Delight ~ Mooie sfeerkaars wordt geleverd met bijbehorend standaard, maar je kunt de kokosnoot ook laten drijven in het water (bijv. in een vaas). Doordat de kokosnoot een natuurproduct is, is elk exemplaar anders.

Title Range Discount
Koop er 2 en krijg 5% extra korting 2 + 5%

Coconut candle Darjeeling Delight

Onze sfeervolle Coconut candle Darjeeling Delight; We Love  kokosnoot kaarsen zijn zowel leuk voor binnen tijdens de wintermaanden, als buiten in de zomer.

De kokosnoot wordt geleverd met bijbehorend standaard, maar je kunt de kokosnoot ook laten drijven in het water (bijv. in een vaas). Doordat de kokosnoot een natuurproduct is, is elk exemplaar anders.

Onze  natuurlijke kokosnoot kaars is gemaakt van 100% sojawas. Het grote voordeel van sojawas is dat het geen chemicaliën bevat en milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar is. Daarnaast brandt een sojawaskaars ook nog eens gemiddeld twee keer zo lang, namelijk 40 – 45 uur.

Darjeeling Delight
Net als de darjeeling thee heeft deze geur een fruitig en kruidig aroma.

 

Ook bij deze sfeerkaars krijg je 5% extra korting, van kleurenenGeuren als je er 2 of meer artikelen tegelijk koopt.
Een extra 5% korting krijg je met de kortingscode die je ontvangt als je fan wordt van kleurenenGeuren.com en je inschrijft voor onze nieuwsbrief.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Coconut candle Darjeeling Delight” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *