Rebottled glazen 330ml Amber (4-stuks)

24,95

Gemaakt van wijnflessen. Onze tumblers zijn het icoon voor de transitie naar een circulaire economie, de start van een goed gesprek en een verhaal dat je kan uitdragen aan iedereen, maar ons product staat symbool voor zoveel meer. Door lege wijnflessen te upcyclen maken we coole tumblers en leggen we de nadruk op wat producten nog voor ons kunnen betekenen in plaats van deze af te schrijven.

Dit doen we samen met onze trainees in de Rebottled Factory, waar we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans bieden het beste uit zichzelf te halen.

De glazen zijn perfect te gebruiken voor water, frisdrank of cocktails.

Title Range Discount
Koop er 2 en krijg 5% extra korting 2 + 5%

Rebottled glazen 330ml Amber (4-stuks)

Wijnflessen worden na 1 keer gebruik weggegooid. In de glasbak, dat dan weer wel. Maar daar vallen ze stuk en ontstaat er een tijd- en energierovend proces dat recycling heet waardoor er weer nieuwe flessen ontstaan voor eenmalig gebruik. Raar eigenlijk, nu je weet dat het ook anders kan. Dat ‘anders’ heet Rebottled.

Rebottled glazen 330 ml Amber (4-pack)
Gemaakt van wijnflessen. Onze tumblers zijn het icoon voor de transitie naar een circulaire economie, de start van een goed gesprek en een verhaal dat je kan uitdragen aan iedereen, maar ons product staat symbool voor zoveel meer. Door lege wijnflessen te upcyclen maken we coole tumblers en leggen we de nadruk op wat producten nog voor ons kunnen betekenen in plaats van deze af te schrijven. Dit doen we samen met onze trainees in de Rebottled Factory, waar we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans bieden het beste uit zichzelf te halen. De glazen zijn perfect te gebruiken voor water, frisdrank of cocktails.

Door lege wijnflessen te upcyclen legt Rebottled de nadruk op wat producten nog voor ons kunnen betekenen in plaats van deze af te schrijven.

Iedere fles is natuurlijk uniek. Dat betekent dat geleverde producten, in kleur en vorm, iets kunnen afwijken van bovenstaande productfoto.

Alle drinkglazen zijn vaatwasserbestendig en voorzien van een Rebottled logo. De glazen zijn ongeschikt voor warme dranken. Inclusief 4-pack geschenkverpakking.

Rebottled glas 330 ml Amber productkenmerken
Afmeting: 11×7,5 cm
Gewicht: 200 gram
Inhoud: 330 ml
Kleur: amber
Aantal: 4 glazen

 

Ook op deze Tumbler glazen krijg je 5% extra korting, van KleurenenGeuren als je er 2 of meer tegelijk koopt.
Een extra 5% korting krijg je met de kortingscode die je ontvangt als je fan wordt van kleurenenGeuren.com en je inschrijft voor onze nieuwsbrief.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rebottled glazen 330ml Amber (4-stuks)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.