Longdrink Glazen – 2-stuks – Groen

12,95

Glazen gemaakt van gebruikte wijnflessen! Deze glazen zijn niet alleen echte eyecatchers en goede gesprekstarters maar zijn ook een icoon voor de transitie naar een circulaire economie.
Door lege wijnflessen te upcyclen legt Rebottled de nadruk op wat producten nog voor ons kunnen betekenen in plaats van deze af te schrijven.

De glazen worden vervaardigd in een sociale werkplaats door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Title Range Discount
Koop er 2 en krijg 5% extra korting 2 + 5%

Longdrink Glazen – 2-stuks – Groen

Longdrink glazen gemaakt van gebruikte wijnflessen! Deze glazen zijn niet alleen echte eyecatchers en goede gesprekstarters maar zijn ook een icoon voor de transitie naar een circulaire economie.
Door lege wijnflessen te upcyclen legt Rebottled de nadruk op wat producten nog voor ons kunnen betekenen in plaats van deze af te schrijven. De glazen worden vervaardigd in een sociale werkplaats door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Gemaakt van wijnflessen. Onze tumblers zijn het icoon voor de transitie naar een circulaire economie, de start van een goed gesprek en een verhaal dat je kan uitdragen aan iedereen, maar ons product staat symbool voor zoveel meer. Door lege wijnflessen te upcyclen maken we coole tumblers en leggen we de nadruk op wat producten nog voor ons kunnen betekenen in plaats van deze af te schrijven.

Iedere fles is natuurlijk uniek. Dat betekent dat geleverde producten, in kleur en vorm, iets kunnen afwijken van bovenstaande productfoto. Alle drinkglazen zijn vaatwasserbestendig. De glazen zijn ongeschikt voor warme dranken.

250 ml
Afmeting: 13,5×6 cm
Gewicht: 200 gr
Verpakt in een mooie doos – leuk als cadeau!

 

Ook op deze Tumbler glazen krijg je 5% extra korting, van KleurenenGeuren als je er 2 of meer tegelijk koopt.
Een extra 5% korting krijg je met de kortingscode die je ontvangt als je fan wordt van kleurenenGeuren.com en je inschrijft voor onze nieuwsbrief.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Longdrink Glazen – 2-stuks – Groen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.