Incense geur – ZEN LOTUS

8,50

Incense geur – Zen Lotus: Meditatie, rust en harmonie.

BESCHRIJVING

Rust en meditatie vanuit de bron.  Afrodiserend, kalmerend, liefdevol.

Andere wieroken die hier goed bij passen zijn Wedergeboorte en ‘Inner Circle wierook.

Title Range Discount
Koop er 2 en krijg 5% extra korting 2 + 5%

Incense geur – ZEN LOTUS

Incense geur – Zen Lotus: Meditatie, rust en harmonie.

BESCHRIJVING

Rust en meditatie vanuit de bron.  Afrodiserend, kalmerend, liefdevol.

Andere wieroken die hier goed bij passen zijn Wedergeboorte en ‘Inner Circle wierook.

 

De geuren van Creative-Incense (mengsels van stukjes hars, hout, bloemblaadjes en besjes) kun je op verschillende manieren branden.


OLIEBRANDER

De meest gemakkelijke manier voor het branden van je geur (en met geen tot weinig rook) is het branden boven een waxinelichtje. Je hebt hiervoor een oliebrandertje nodig. Leg een klein, enkel stukje aluminiumfolie op het schaaltje (beschermt tegen aankoeken) en leg daar een paar korrels op. Steek het waxinelichtje aan. Als de wierook precies warm genoeg wordt, dan geurt het, kun je de harskorreltjes iets indrukken, maar het kookt niet. Als er weinig gebeurt na een paar minuten, dan is je schaaltje wat te dik.

Om het dan warm genoeg te laten worden doe je dan een leeg waxinelichtje-hulsje omgekeerd in de brander. Vervolgens daar een nieuwe kaarsje bovenop. Hierdoorkomt het vlammetje dichter bij het schaaltje. Wordt het echt vloeibaar en kookt het bijna, dan gaat het te hard. Je kunt dan het aluminiumfolietje een of meerdere malen dubbel doen. Het is even uitproberen, maar als je de juiste warmte hebt en even wacht, dan geurt de hele kamer even later. Er zijn ook speciale zeefjes-branders verkrijgbaar, waarmee je ook prima je geur kunt branden.

KOOLTJES

Een andere manier (meer rook, maar voor sommigen een echt ritueel) is het branden op een (houts-) kooltje. Er zijn veel verschillende kooltjes en branders verkrijgbaar. Een kooltje steek je aan totdat de vonk zich helemaal door het kooltje heen verspreidt en vervolgens wacht je tot het kooltje wit wordt (dit vereist even wat geduld en oefening). Vervolgens, wanneer het hele kooltje wit is, doe je er enkele korrels van je geur op. De heerlijke geur komt dan direct vrij. Een kooltje brandt ongeveer twee uur en gedurende deze uren kun je af en toe wat korrels erbij doen of afwisselen met andere kruiden en harsen.

Hoe fijner en hoe mooier je het brandertje vindt, hoe beter, want het branden van je geur is immers een soort van ritueeltje / moment voor jezelf.

Deze mengsels branden is misschien wat bewerkelijker dan wierookstokjes. Maar met incense kun je afwisselen met geuren. (er steeds iets bij doen) Met één potje kun je weken, soms wel maanden doen omdat je telkens maar een paar korrels van nodig hebt. En natuurlijker bestaat niet ; ).

 

Ook bij onze incense geuren krijg je 5% extra korting, van KleurenenGeuren als je er 2 of meer tegelijk koopt.
Een extra 5% korting krijg je met de kortingscode die je ontvangt als je fan wordt van kleurenenGeuren.com en je inschrijft voor onze nieuwsbrief.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Incense geur – ZEN LOTUS” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *