Puim Vulkaansteen zwart Croll & Denecke

3,99

Een puimsteen is ideaal voor het verwijderen van harde overtollige eelt op je voeten. De puimsteen is een poreus natuurproduct. Een vulkanisch gesteente welke door de  kleine holtes zeer licht aanvoelt.

Title Range Discount
Koop er 2 en krijg 5% extra korting 2 + 5%

Een puimsteen is ideaal voor het verwijderen van harde overtollige eelt op je voeten. De puimsteen is een poreus natuurproduct. Een vulkanisch gesteente welke door de  kleine holtes zeer licht aanvoelt.

Tijdens het douchen is er volop aandacht voor de haren en de huid, maar wist je dat voeten vaak worden vergeten? En juist voeten zijn erg belangrijk omdat ze weinig luchten in schoenen en wel je gewicht dragen. Verwen ze daarom minstens 1x per week met deze puimsteen voor natuurlijke peeling. Een 100% natuurlijk accessoire voor gladde en zachte voeten.

Dankzij het ruwe oppervlak verwijdert de Puimsteen dode huidcellen, eelt en likdoorn zonder pijn of irritatie. Gebruik de puimsteen op een warme en vochtige huid voor een optimaal resultaat. Ideaal tijdens bijvoorbeeld het douchen of badderen. Schuur zacht op je voeten, vooral op de hiel en voetzool. Bij langer gebruik wordt de Puimsteen zachter en kan je hem ook gebruiken op de meer gevoelige zones zoals de tenen. Gebruik de steen ten minste 1x per week voor heel zachte en gladde voeten. Nu met handig koord zodat je hem decoratief op kunt hangen.

Croll & Denecke bestaat al sinds 1897. Nu zijn Peter en Nina Hankiewicz de specialisten van dit familiebedrijf. De kern is het gebruiken van herwinbare grondstoffen, ooit begonnen met sponzen uit zee. Ze groeien als kool en zijn zodanig simpel en natuurlijk dat het voor mens en geest rustgevend werkt. Dit is veel gezonder dan de producten die tegenwoordig van plastic en soms giftige stoffen worden gemaakt. Inmiddels hebben ze veel meer in het assortiment dan alleen sponzen. Uniek zijn de borstels gemaakt van oersterk en prachtig olijvenhout.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Puim Vulkaansteen zwart Croll & Denecke” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *